Nyheter

Sommarträning med Nybörjarstart 1/7

Är du sugen på att prova på en ny spännande sport? Karate är något för hela familjen och ni kan med fördel träna tillsammans med era barn. Karate är en rolig och tuff sport där man utmanas var gång utifrån sina egna prestationer. ”Träna, utvecklas, ha skoj” är våra ledord. Som ny tränar du i början med vanliga träningskläder och barfota.

Sommarträning för alla grader i Lyckeby Allaktivitetshuset danslokal 2.

Vi tränar tisdagar kl 17.30-18.30 Nybörjare 17.30-19.00 avancerade

Varmt välkomna

 För mer info, maila: sensei.seiran@gmail.com

Nybörjarstart 27/8

Äntligen drar höstterminen igång, vi startar all träning tisdag 27/8 och då även med NYBÖRJARSTART 27/8 kl. 17,30  

VI tränar i Lyckeby´s Allaktivitetshus danssalar med trägolv och spegelväggar. Är du sugen på att testa? Karate är en bra träning för hela familjen oavsett ålder, i början tränar du i vanliga gymnastikkläder. Ni är varmt välkomna till oss på Seiran Karateklubb har ni några funderingar kontakta Paula 0721 909017

NY träningslokal

Äntligen har vi fått komma in i en ny fräsch träningslokal. From med söndag den 3 februari och hela våren så tränar vi i Allaktivitetshuset i Lyckeby (Gamla ÖB) då i danslokal 2. Där ligger ett trägolv och med speglar längs hela väggen. I samband med vår nya lokal tar vi även in nya elever.

Varmt välkomna att träna med oss.

ÅRSMÖTE 20/2 2019

Kallelse till årsmöte den 20 februari klockan 19:00

På wämöskolan vi bjuder på fika. Välkomna önskar styrelsen

Läger Sensei Görgen Sökare 8e dan

Boka helgen 11-13 januari, då får vi besök av Sensei Sökare 8e dan som är JKS chefsinstruktör. Alla är välkomna oavsett klubbtillhörighet.

Träningstider publiceras inom kort.

För mer information om lägret maila, sensei.seiran@gmail.com

^